El Bàsquet Manresa i el CBS Barça s’emporten el Torneig Vila de Martorell cadet de bàsquet

1487
Torneig Vila Martorell 2017
CBS Barça, campiones

El Torneig Vila de Martorell de cadet preferent que organitza el Club Bàsquet Martorell ha celebrat al llarg de divendres i dissabte la seva 17ª edició amb un altre any d’èxit. El Bàsquet Manresa en categoria masculina i el CBS Barça en categoria femenina, han estat els guanyadors d’aquest 2017.

Dissabte a la tarda el Pavelló Esportiu Municipal va acollir les dues finals del torneig posant el punt i final a dos dies de bàsquet cadet de qualitat a Martorell. A les 17h el FC Barcelona va imposar-se 69-67 al Femení Sant Adrià en una final molt ajustada. A partir de les 19h es va disputar la final masculina amb un inici sorprenent, però que al final va acabar enduent-se el favorit Bàsquet Manresa per 75-64 davant el Bàsquet Granollers. Per a Miquel Fusalba, president del Bàsquet Martorell, aquestes dues finals van reflectir el gran nivell mostrat pels equips durant tot el torneig.

Miquel Fusalba, president CB Martorell

Més enllà de les dues finals, el cartell de l’edició d’enguany ha apropat fins al municipi bàsquet d’alt nivell a Martorell en categoria cadet. Durant tota la jornada de divendres i dissabte al matí, les IEM i el Pavelló Esportiu van viure una dotzena de partits de la fase eliminatòria. Els altres equips que van disputar la fase prèvia van ser el CB L’Hospitalet, l’UE Sant Cugat, l’UB Sant Adrià i el B Cornellà en categoria masculina, mentre que en femenina la resta de clubs participants van ser el Basket Almeda, la JE Terrassa, el Joventut BBC i el CB Cornellà.

La d’enguany suposa la 17a edició per a un torneig ja consolidat i que any rere any compta amb major consideració dins el bàsquet català. “Al llarg de 17 anys ha anat adquirint prestigi degut, en gran part, a la qualitat dels equips participants” apunta Miquel Fusalba, que es mostra satisfet que aquest torneig sigui disputat a Martorell.

Miquel Fusalba, president CB Martorell

El Torneig Vila va premiar també els dos millors jugadors de cada categoria. Erica Aspajo, del CBS Barça, va ser nomenada MVP del torneig en disciplina femenina i en masculina l’escollit va ser el jugador del Bàsquet Manresa, Pau Treviño.