El Bàsquet Martorell i l’Ajuntament, distingits a la Festa del Bàsquet Català 2017

3683
Festa del Bàsquet Català (Foto: FCBQ)

El Club Bàsquet Martorell ha rebut, aquest dissabte, diversos reconeixements pels diferents assoliments d’aquesta temporada 2016-2017 en La Festa del Bàsquet Català 2017 celebrada a la sala Luz de Gas de Barcelona. Aquest acte, organitzat per la Federació Catalana de Basquetbol (FCBQ) i presentat per l’actor Joan Pera, va aplegar més de 400 assistents dins el món del bàsquet català.

Cada any, la Federació organitza aquesta celebració a final de temporada per guardonar els clubs i equips que han assolit un ascens de categoria i/o un títol, així com també lliure reconeixements especials a jugadors, àrbitres i tècnics. El president del Bàsquet Martorell explica que l’objectiu d’aquest acte és fer “balanç de les activitats que s’han fent a través de la federació durant tota la temporada i donar reconeixement a aquelles entitats i persones més destacades del curs”.

Miquel Fusalba, president CB Martorell

El Bàsquet Martorell ha rebut fins a quatre mencions aquesta temporada. El primer equip masculí va ser reconegut amb el diploma com a campió del grup C de la lliga EBA i per l’ascens a LEB Plata, mentre que el filial va fer-se també amb un diploma gràcies a l’ascens a la 2a categoria masculina de la Copa Catalunya. També es va distingir a l’Ajuntament de Martorell per la seva col·laboració en l’organització de la Lliga Catalana, i a més, l’entrenador del primer equip masculí, Adrià Alonso, va rebre el trofeu ACEB – MEMORIAL ALBERT GASULLA I ANGLA com a millor entrenador d’equips en competició d’àmbit estatal.

Festa del Bàsquet Català (Foto: FCBQ)
Festa del Bàsquet Català (Foto: FCBQ)

Per a Miquel Fusalba, el més important d’aquestes distincions és el fet que Martorell ja ha esdevingut una població amb un reconeixement significatiu dins del món d’aquest esport. “Aquestes distincions suposen posar el nom del Bàsquet Martorell i del municipi dins del mapa del bàsquet català”.

Miquel Fusalba, president CB Martorell
Festa del Bàsquet Català (Foto: FCBQ)
Festa del Bàsquet Català (Foto: FCBQ)