El Festival PAS s’estrena divendres amb el soul elèctric i seductor de Zalon

536

Del 5 al 20 de juliol, Martorell gaudirà de la 10a edició del Festival PAS (Pont a les Arts Sonores) al pont del Diable. Tres caps de setmana on ens deixarem endur per la màgia de la música de la millor manera: de forma gratuïta i amb una oferta gastronòmica que acompanyarà cada espectacle. Divendres, 5 de juliol, a les 22.30h, el tret de sortida el donarà el britànic Zalon Thompson, qui ja ens va acompanyar ara fa vuit anys.

Considerat un dels millors cantants de soul del Regne unit, es va donar a conèixer pel seu treball amb la desapareguda Amy Winehouse com a corista destacat a la seva banda, i per contribuir a la versió de luxe del disc de platí Back to Black, àlbum de la cantant guanyador del Grammy, al DVD de You know I Was Trouble i a les cançons Hey Little Rich Girl, Monkey Man i You’re Wondering Now.

Després de la mort d’Amy Winehouse, Zalon va continuar treballant a l’àlbum que havien començat junts com a director vocal del disc pòstum de la cantant, Lioness: Hidden Treasures. Des de llavors ha seguit una carrera imparable de concerts per escenaris de tot el planeta, mostrant la seva veu seductora i electritzant a públics molt diversos, i consolidant-se com un dels pocs artistes de soul amb el carisma i la saviesa musical necessaris per comparar-se amb els grans cantants de l’època daurada del gènere.

“Em vull assegurar que aquest divendres porteu les vostres sabates de ball i les vostres veus preparades perquè ballarem, cantarem i ho passareu molt bé amb mi i la meva banda”, diu el britànic, qui recorda que quan va venir a Martorell l’any 2016 “tot el públic estava dempeus ballant, però enguany ho portarem a un altre nivell”.

Zalon Thompson, cantant

“La música que portaré és soul. Sóc un soulman internacional i he girat per tot el món des de fa 10 anys, apassionat per portar un soul autèntic que us faci sentir alguna cosa, que us faci ballar, cantar i sentir-vos vius. Aquest divendres us vull allà! Estic molt content que el PAS m’hagi tornat a convidar de nou. L’última vegada ens ho vam passar molt bé i vaig voler tornar-hi l’any següent, l’altre i l’altre…Per això, que m’hi hagin convidat aquest em fa tanta il·lusió que no puc esperar a pujar a l’escenari i oferir l’espectacle de nou”, expressa l’artista.

Zalon Thompson, cantant

Als seus concerts, ofereix una selecció de grans clàssics del soul que ens portarà als temps de Marvin Gaye, Curtis Mayfield o James Brown, un homenatge a Amy Winehouse amb alguns dels temes immortals de la diva i, per descomptat, temes del seu propi treball discogràfic Liquid Sonic Sex. Thompson estarà acompanyat per Albert Cariteu a la guitarra, Matías Míguez al baix, Raül-Marc Portell als teclats i Marcial Garcia a la bateria.