El servei d’Aula d’estudi de la Biblioteca Martorell tanca amb un registre de 396 usuaris

825

Del 17 de maig al 20 de juny, la Biblioteca Martorell ha acollit el servei d’Aula d’estudi, que ofereix un espai silenciós pensat per a que els estudiants puguin preparar els seus exàmens. Els usuaris poden fer servir Internet o els llibres de consulta que ofereix l’equipament. Un total de 396 usuaris han aprofitat el servei, 28 més que el període gener-febrer, amb una mitjana de 18 visitants diaris.

L’Aula d’estudi es posa en marxa a la Biblioteca Martorell durant els períodes intensos d’exàmens. L’horari d’aquest servei és una extensió de l’horari de la mateixa biblioteca. Es respira un ambient d’estudi tranquil i de concentració per part dels assistents.

El servei ha registrat 396 usuaris. Per fer l’estadística, la biblioteca té en compte els usuaris que fan servei l’Aula d’estudi fora de l’horari d’obertura de la biblioteca, ja que durant la resta d’hores els resulta impossible diferenciar el número de persones que entren a l’equipament per fer servir els serveis bibliotecaris de les persones que només van a estudiar.

Si es comparen les xifres corresponents al període del 7 de gener al 6 de febrer es comprova que han fet servir més persones l’Aula d’estudi durant els mesos de maig i juny que no pas a principis d’any. Les setmanes amb més afluència d’usuaris van ser la segona i tercera.