Els Esplais de Gent Gran es posen al dia amb diversos treballs de reforma

406
Inauguració reformes Esplais Gent Gran

L’alcalde Xavier Fonollosa i la regidora de Gent Gran, Montse Salas, acompanyats d’alguns regidors de l’equip de govern, han visitat i inaugurat aquesta tarda les reformes dels Esplais Municipals de Gent Gran de Buenos Aires i La Vila. S’hi han pintat les plantes baixes, s’han renovat els equips informàtics i de climatització, i actualitzat part del mobiliari.

La regidora Salas que ha explicat que a l’Esplai de Gent Gran de Buenos Aires “s’ha pintat la planta baixa i s’hi han renovat les cortines, substituint-les per estors” que permeten entrar la llum. S’hi ha canviat la pantalla de televisió i modernitzat els equips de l’Aula d’Informàtica. A més, “s’hi han canviat les taules i cadires de la sala polivalent per unes de més acolorides i funcionals”.

A l’Esplai de Gent Gran de La Vila també s’ha pintat la planta baixa, renovat la televisió i els equips informàtics, a més s’hi ha canviat la caldera de calefacció i s’hi han incorporat taules plegables i portàtils noves, ha afegit.

Montse Salas, regidora de Gent Gran

“Són espais molt utilitzats i la gent gran se’ls sent molts seus”, ha indicat la regidora. Els usuaris “han rebut molt bé aquestes reformes perquè ara gaudeixen d’un espai més net i endreçat, i això sempre és agradable”. “Com a Ajuntament hem d’anar veient on posem els esforços i aquesta vegada hem cregut que era necessari fer-hi una rehabilitació”.

Montse Salas, regidora de Gent Gran

Durant la visita, autoritats i usuaris han fet un tast de coca i han brindat amb cava per celebrar els treballs de millora i el tancament del curs d’ambdós Esplais Municipals de Gent Gran.