Els veïns de Can Cases estan citats a la festa del barri aquest dissabte

402
Festa de Can Cases

El barri de Can Cases celebrarà la seva Festa Major amb un seguit d’actes al migdia, tarda i vespre del dissabte 6 de juliol. L’associació de veïns de Can Cases és l’encarregada de muntar l’esdeveniment, que coincideix amb els seus 25 anys d’antiguitat, i que reconeixerà totes les persones que han passat per la junta. El punt de trobada de les activitats -un concurs de truites, l’actuació del mag Jordi Quimera, el sopar de Germanor i el ball- serà la plaça de Santa Maria.

Aquest any, la festa veïnal començarà pels volts de les 13.00h amb un Concurs de Truites. “És una de les activitats tradicionals. Veïns i altres persones presenten truites pròpies, i hi ha uns premis per als millors. Esperem comptar amb les autoritats, que faran de jutges”, comenta el president de l’AV de Can Cases, Juan José Pérez.

Juan José Pérez, president de l'AV Can Cases

A la tarda, a partir de les 19.00h, els més petits gaudiran de l’actuació del Mag Jordi Quimera, ja conegut per la parròquia martorellenca perquè ha vingut diverses vegades al cicle de ‘La Màgia del Nadal’.

Tot seguit, com explica Pérez, començarà “el tradicional Sopar de Germanor, a partir de les 21.30h. Tothom s’haurà de portar de casa el seu sopar i la beguda. L’associació posarà a disposició de tothom coca i cava”. Un cop finalitzi el sopar, pels volts de les 23.00h, tindrà lloc un acte especial de reconeixement per a totes aquelles persones que durant aquests 25 anys han anat passant per les juntes directives de l’associació”.

Juan José Pérez, president de l'AV Can Cases

Com avança el president de l’associació de veïns de Can Cases, la sessió de ball anirà a càrrec del grup Costablanca.