L’Hospital Sagrat Cor recapta més de 5.000 euros a la 2a Vesprada Solidària

328
Vesprada solidària. Foto: Sagrat Cor

L’Hospital Sagrat Cor de Martorell va celebrar el passat 7 de juny la 2a edició de la Vesprada Solidària. La cita va tenir com a objectiu recaptar fons a benefici de les dones amb malaltia mental altament vulnerables a l’Índia, i va ser tot un èxit amb més de 5.000 euros recaptats.

L’esdeveniment va començar amb la primera part del concert Toi & Moi i va seguir amb el concurs musical ‘Cor Talent’, on cinc grups formats per personal col·laborador de l’hospital van oferir unes actuacions espectaculars. Els grups participants van ser Roger Ballescà, Four Old Boys, Judith i Oriol, Alasko y Las Pegamoides, i SaDrag Cor. L’infermer Iván Yáñez va presentar el concurs amb gran èxit. Després de les actuacions, el públic va votar per la millor actuació i la millor posada en escena, resultant guanyadors els grups SaDrag Cor i Alasko y Las Pegamoides.

A més de la solidaritat dels assistents a la vesprada, que van pagar una entrada de 10 euros, diversos proveïdors de l’Hospital van fer donacions, tant en diners com en regals. Aquests regals es van sortejar entre els compradors dels tiquets de la rifa solidària. En total, es va aconseguir 5.187,50 euros.

La vesprada solidària va culminar amb la segona part del concert de Toi & Moi i amb el lliurament de premis del ‘Cor Talent’, que van ser entregats per la superiora Sor Isabel Blázquez i el director gerent de l’hospital, Dr. Jesús Ezquerra.

Aquest esdeveniment no només ha demostrat el compromís i la solidaritat dels professionals i col·laboradors del centre, sinó que també ha de contribuir a millorar la vida de les dones amb malaltia mental a l’Índia.