La Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell dona la benvinguda a les noves residents

439

El 28 de juny es va celebrar l’acte de benvinguda de les noves residents a la Fundació Hospital Sant Joan de Déu de Martorell (FHSJDM). Tres metgesses residents, Adriana Cedeño, Bárbara Escudero i Clara Torner; i una infermera resident, Elena Sarmiento. A l’acte hi van participar el director gerent de la FHSJDM, el Dr. Jordi Trelis, la cap del Departament de Medicina i responsable de la Comissió de Docència, la Dra. Carmen Serrano, i la cap d’Àrea d’Infermera de Docència, Formació i Recerca, la Sra. Gemma Margarit.

Les quatre residents van realitzar durant el mes de maig un curs d’acollida realitzat per diferents col·laboradors docents, per facilitar la seva incorporació al centre. El curs va estar centrat en patologies d’alta prevalença, es tracta d’una activitat consolidada i molt apreciada pels residents.

Adriana Cedeño, metgessa resident de Medicina Familiar i Comunitària (MFiC) ha començat la seva residència al CAP i realitza guàrdies al servei d’Urgències de la FHSJDM. A partir del mes d’octubre iniciarà el període de rotació per les diferents especialitats mèdiques.

D’altra banda, Bárbara Escudero i Clara Torner, metgesses residents de Psiquiatria de l’Hospital del Sagrat Cor de Martorell, faran la seva rotació pel servei de Medicina Interna i pel servei d’Urgències.

Elena Sarmiento, infermera resident Familiar i Comunitària, rotarà per diferents àmbits de competència infermera durant el període de setembre a desembre. La seva rotació també contempla guàrdies a l’àrea Urgència Pediàtrica i a la Sala de Parts.