Els menuts de l’Ars Nova estrenen diumenge el musical ‘El petit príncep’

2077

La secció infantil de la Coral Ars Nova representarà ‘El petit príncep. El Musical’ aquest diumenge, a les 18.00h, al Centre Cultural. Un espectacle, basat en la novel·la d’Antoine Saint-Exupéry, en què música, veus i interpretació faran descobrir als petits i reviure als grans un viatge fascinant, segons ha explicat el director de l’Ars Nova, Xavier Pagès, en una entrevista a Ràdio Martorell.

La coral martorellenca proposa una versió adaptada del musical dirigit per Manu Guix, Àngel Llàcer i La Perla 29, estrenat amb èxit a Barcelona. Així, s’explica la història d’una manera diferent a la què estem acostumats, combinant música i cançons amb els personatges, per narrar el relat filosòfic sobre les relacions dels éssers humans.

L’espectacle compta amb la col·laboració de sis cantants de la secció d’adults de la coral i amb la intervenció de la professional Alícia Lorente en el paper de rosa. Es tracta d’una ocasió única de reviure aquest musical universal, per a nens de 4 a 100 anys, en una versió més fresca i lleugera. El preu de l’entrada és de 10€ els adults i 6€ els infants fins als 12 anys. Es poden comprar anticipadament a la Llibreria Miró (La Vila).

La representació suposarà la cloenda del curs per a la secció infantil. No així per als adults, que el diumenge 23 de juliol tancaran la 4a edició del Festival PAS estrenant al Teatre El Progrés ‘Carmina Burana’ amb el grup Percussions de Barcelona, una de les formacions de percussió més antigues i prestigioses d’Europa.