En marxa les obres de construcció del nou pavelló triple esportiu a Can Cases

3817
Render nou Pavelló Esportiu
Render nou Pavelló Esportiu

Aquest dimecres han començat les obres de construcció del nou pavelló de tres pistes poliesportives (PAV-3), ubicat en un solar entre l’avinguda de Can Cases i el carrer de Josep Vilar. L’equipament està pensat per a la pràctica del futbol sala, el bàsquet, l’handbol i el voleibol, i comptarà amb tres pistes transversals. És previst que les obres tinguin una durada aproximada de 18 mesos.

L’equipament serà de titularitat municipal, comptarà amb una superfície de 4.700 m2 i es dividirà en tres àrees: espai esportiu (pista poliesportiva divisible amb cortines en tres pistes), vestidors i graderia. “El pavelló s’instal·larà a tocar del Complex Torrent de Llops, generant un continu esportiu”, segons ha detallat l’alcalde Xavier Fonollosa. Es crea així una gran zona per a la pràctica esportiva, fàcilment accessible, que pretén resoldre les necessitats de les entitats que practiquen esports de pista. Can Cases guanyarà un nou edifici emblemàtic i singular, seguint l’empremta dels nous equipaments construïts els darrers anys a Martorell.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

Fonollosa ha indicat que el solar on s’ubicarà el pavelló ha quedat net després d’enderrocar l’antic edifici del Serveis Municipals de la Via Pública, el passat mes de gener. La Comissió Territorial d’Urbanisme de Barcelona va aprovar, al mes de març, les modificacions de plantejament urbanístic per projectar l’equipament. El nou edifici de Serveis Municipals s’aixecarà al nou polígon industrial a prop del barri de Can Bros, tindrà 9.106 m2 i compartirà ubicació amb la deixalleria municipal, que es traslladarà del polígon La Torre al nou emplaçament (3.600 m2).