Visita d'obres carrer Josep Pla

L’Ajuntament de Martorell ha finalitzat el primer tram de les obres de reurbanització dels carrers Pep Ventura i Josep Pla. L’alcalde Xavier Fonollosa, acompanyat de la regidora de Serveis Municipals i Via Pública, Elisabet Plaza, i altres regidors de l’equip de govern, va visitar aquest dimarts el carrer per comprovar les millores que s’han fet a l’espai que va des de la rambla de Les Bòbiles fins a Puig del Ravell.

Aquestes actuacions suposaran la remodelació d’un dels principals eixos viaris del poble, que connecta El Pla, Torrent dels Llops i Les Bòbiles, i enllaça la plaça Frederic Duran amb la rambla de Les Bòbiles, el punt amb més activitat comercial i dinamisme social del municipi.

L’actuació permetrà incrementar l’espai de passeig i estada de veïns i veïnes dels barris propers, es reordena l’aparcament i la circulació́ de la zona, es millora la seguretat viària i l’accessibilitat, s’incrementa la infraestructura verda i s’actualitzen les xarxes de serveis segons els nous criteris de sostenibilitat i eficiència energètica.

La reurbanització suposarà una dinamització comercial d’aquest eix i l’ordenació de les activitats que ara es realitzen, amb l’objectiu que es converteixi en una nova àrea de centralitat, complementària a l’eix cíviccomercial de la rambla de Les Bòbiles.

Prèviament a l’inici de les obres, l’alcalde Xavier Fonollosa va presentar el projecte de reurbanització als comerciants i veïns de la zona afectada, en unes trobades que van tenir lloc al Pavelló Esportiu de Can Cases.

Fonollosa explica que “Pep Ventura és la transició entre dos barris d’èpoques diferents, Torrent de Llops i El Pla. El carrer té una vorera de 12 metres i una altra de metre i mig. Per tant, hem de quadrar el carrer i generar un espai que sigui la continuació de la rambla de Les Bòbiles”.