Fins el 27 de juny es manté el servei d’aula d’estudi a la Biblioteca de Martorell

842

Fins el 27 de juny és en funcionament el servei d’aula d’estudi a la nova Biblioteca de Martorell. El servei està adreçat als estudiants que vulguin preparar-se els exàmens amb els suports que compta l’equipament. Dissabtes a la tarda, diumenges i 24 de juny, festivitat de Sant Joan, la biblioteca romandrà tancada.

La regidora de Cultura i Joventut en funcions de l’Ajuntament, Cristina Dalmau, assegura que “els usuaris es trobaran encara més a gust en un espai millorat, dissenyat especialment per a la pràctica de l’estudi, on es respira ambient tranquil i de concentració, amb la possibilitat de fer servir Internet i llibres de consulta”.

El servei l’ofereix el Patronat Municipal de Serveis d’Atenció a les Persones de Martorell (PMSAPM). La major part dels usuaris de l’aula són joves universitaris d’entre 18 i 25 anys de la Universitat de Barcelona, seguits dels de la Universitat Autònoma de Barcelona i la Universitat Politècnica de Catalunya. També persones grans que cursen estudis universitaris o estudiants dels instituts de Martorell, principalment del Pompeu Fabra i el Joan oró.

L’aula d’estudis estarà oberta de dilluns a dissabte de 10.00 a 14.00h i de dilluns a divendres de 16.00 a 23.00h a la primera planta la nova Biblioteca.