Forniés: “El curs de l’Escola de Música ha sigut molt bo en aprenentatge i número d’alumnes”

1545
Grup de combos de l'EMM
Grup de combos de l'EMM

L’Escola Municipal de Música (EMM) de Martorell ha baixat la persiana del curs 2016-17 amb un balanç molt satisfactori, tant des d’un punt de vista qualitatiu com quantitatiu. El director del centre, Manolo Forniés, s’ha sentit molt satisfet amb l’evolució mostrada per l’alumnat a les classes i a les diferents exhibicions. Alhora ha destacat que el número de matriculacions s’ha elevat aquest exercici fins a les 260, xifra similar a la d’abans de la crisi.

“Estem molt satisfets de com ha anat el curs. Hem tingut molta regularitat i molts alumnes, i aquests han quedat molt contents, a l’igual que les seves famílies”, destaca Forniés. Tot això s’ha plasmat en “les actuacions que han fet les diferents disciplines musicals, que han ratllat a un nivell molt alt”. El director posava com a exemple d’això la recent col·laboració a l’Art Party de l’Associació d’Artistes Plàstics a Ca l’Oller del passat 12 de juny, on els combos van fer una “actuació fantàstica, semblaven professionals”.

Manolo Forniés, director de l'EMM

Més alumnes i novetats pel curs vinent

Quant a la part numèrica, l’Escola ha comptat “amb uns 260 alumnes, als quals cal afegir els 24 nadons i les seves respectives famílies que venen a fer tallers. Per tot plegat, cada setmana han passat per l’escola unes 300 persones, una xifra molt similar o fins i tot superior a la dels anys previs a l’inici de la crisi econòmica”. El director augura que “de cara l’any que ve tindrem uns 10 o 15 alumnes més i inclourem un grup nou, un taller de vent a l’Escola José Echegaray, que ja està ple”.

Manolo Forniés, director de l'EMM

Dia Internacional de la Música

L’actuació de la Big Band i de 3 combos a la plaça de la Vila aquest dimecres va tancar el gruix d’actuacions de final de temporada, coincidint amb el Dia Internacional de la Música i el darrer dia d’activitat. El cicle es va iniciar dimarts 13 de juny a l’auditori Joan Cererols amb l’actuació dels alumnes de sensibilització, els conjunts instrumentals i corals, els de guitarres bàsic i de l’Escola José Echegaray, el d’ensenyament bàsic 3, corda bàsic, conjunt de vent bàsic i orquestra. El dimecres va ser el torn dels conjunts instrumentals i corals. Dijous i divendres, l’Ateneu de Can Carreras va albergar les actuacions del grup de combos i teatre musical i la Jam Session.

What a feeling, de Fame, interpretada per la Big Band de l'EMM

Rock me Baby, interpretada per la Big Band de l'EMM

Rehab, d'Amy Whinehouse, interpretada per la Big Band de l'EMM

Another day, interpretada per la Big Band de l'EMM