Foto de família i activitats musicals per celebrar cinc anys de la Residència Sant Joan de Déu

2150

La Residència Sant Joan de Déu de Martorell ha culminat aquest migdia la celebració del cinquè aniversari de la seva fundació. Ho ha fet amb una fotografia de família de residents i treballadors davant l’entrada a l’equipament, presidida per un gran número 5 al damunt. L’agenda d’activitats ha inclòs espectacles musicals i de ball.

‘5è aniversari…i per molts anys!’ és l’eslògan escollit per la direcció de la Residència per celebrar, al llarg d’aquests dies, els cinc anys. Ha lluït aquest matí a la façana de l’edifici, centrat per un número 5 gegant, decorat amb flors. A sota, residents i treballadors s’han fet la fotografia de família. A més, el dimarts passat es va organitzar l’espectacle ‘Pluja d’estels’ amb la participació de residents, familiars, voluntaris i treballadors, que van portar a escena diversos números musicals. Diumenge, el grup Pas a Pas va fer una exhibició de ball.

Fernández: “Tenim una Residència que no para de fer activitats”

El regidor de Gent Gran de l’Ajuntament de Martorell, Albert Fernández, destacava aquest passat diumenge que “a més de la propia activitat que desenvolupa la Residència en el dia a dia, els avis disposen d’un ampli ventall de possibilitats. Creiem important potenciar-ho i que no els manquin aquestes propostes de lleure”. Fernández va recordar que “la Residència funciona avui en dia a ple rendiment, i hi ha una ocupació de quasi el 100% de places disponibles”.

Albert Fernández, regidor de Salut i Gent Gran

El centre es distribueix al llarg de 7.000 metres quadrats i frega la plena ocupació de les 136 places de les que disposa. Distribuït en 2 plantes pis, planta baixa i soterrani, aquest centre en règim privat i concertat amb la Generalitat de Catalunya disposa de serveis de cuina, bugaderia, vestidors, biblioteca, gimnàs, capella, perruqueria, administració i sales de lleure i de manualitats, entre d’altres.