El nou Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases s’inaugura aquest diumenge, 21 d’octubre, a les 12.30h, amb una gran festa a la qual hi estan convidats tots els martorellencs. A banda de les autoritats municipals, és prevista l’assistència del president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, ja que l’ens supramunicipal ha finançat part del projecte.

La festa serà una bona oportunitat per conèixer a fons aquesta instal·lació que allotjarà la pràctica d’esports de pista com el bàsquet, el futbol sala, l’handbol, el voleibol i el pàdel indoor. L’acte serà presentat en clau d’humor pels actors televisius Miquel Ripeu i Míriam Tortosa, comptarà amb una exhibició del Martorell Gimnàstic Club i un joc sorpresa amb els videomarcadors de la pista, segons ha avançat l’alcalde Xavier Fonollosa.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El nou pavelló està situat molt a prop del Complex Esportiu de Torrent de Llops i compta amb 4.700 metres quadrats construïts. Es divideix en tres àrees: vestidors, graderia i pistes: tres de pàdel indoor i una poliesportiva, de 47,7 per 30 metres, divisible en tres per als entrenaments i competicions de categories infantils. La graderia mòbil té capacitat per allotjar un miler de persones assegudes i 2.800 espectadors en esdeveniments no esportius. Davant l’equipament s’ha construït un aparcament gratuït amb 96 places.

Les obres de Pavelló Esportiu Municipal de Can Cases van començar el juny de 2017 amb l’enderrocament de l’antic edifici de Serveis Municipals de la Via Pública. La Brigada Municipal va traslladar-se, a finals de l’any passat, a un nou magatzem més funcional al polígon de Can Bros, a prop de la nova Deixalleria Municipal.

El cap de setmana passat, 1.500 persones van assistir a les jornades de portes obertes. El 28 de juliol passat, els responsables de 15 clubs martorellencs també van visitar l’edifici i van quedar satisfets amb el salt de qualitat que implica per a la nostra població.

Afectacions mobilitat

La Policia Local ha informat que, amb motiu de la inauguració del Pavelló Esportiu de Can Cases, i coincidint amb el recorregut de l’autobús autònom ÈRICA, així com els partits oficials del diumenge al Torrent de Llops, i haurà afectacions a la mobilitat i restriccions de trànsit. El carrer de Josep Vilar només romandrà obert a la circulació en sentit de Can Cases a Torrent de LLops.

Com a estacionaments alternatius s’han senyalitzat els següents aparcaments: pàrquing de passatge de Can Serra, pàrquing davant el Pavelló Esportiu i pàrquing Mercadona a Josep Vilar. Gratuïts i oberts de 9.00 a 14.00h.

Inauguració Pavelló Can Cases