‘Granados i l’espurna de la felicitat’ transportarà el públic a la infància per entendre el món dels adults

952
Cia El nen infinit
Cia El nen infinit

Joventuts Musicals de Martorell, amb el suport de la Regidoria de Cultura, durà aquest divendres, a les 18.30h, a l’Auditori Joan Cererols del Centre Cultural l’espectacle Granados i l’espurna de la felicitat de la companyia El nen infinit. Una activitat musical entorn la vida del pianista i compositor Enric Granados, adreçada a famílies amb infants a partir de 6 anys, i inclosa dins la programació del Nadalem.

El conte, la música, el gest, la paraula senzilla en clau de clown i el nas vermell, generen l’energia d’infant, l’espurna de la felicitat, comenta Emili Brugalla, membre de la companyia El nen infinit, que aproparà els espectadors als nens que mai deixem de ser, il·lusionats, curiosos i alegres cap a tot el que ens envolta.

El relat biogràfic, les músiques que Granados va escriure, les anècdotes i experiències vitals que va travessar, i les persones que va conèixer aniran desplegant-se amb un gest tendre i rialler. La proposta vol alimentar l’espurna de l’amor a la música que abasta totes les edats i que va guiar Granados durant tota la seva vida fins a crear la seva escola de música a Barcelona.

Emili Brugalla, pianista i membre de la companyia El nen infinit

L’espectacle està pensat tant per a nens com per a adults, on cada edat hi podrà trobar les seves complicitats, afinitats musicals i escèniques. Alhora, aquest espectacle vol celebrar el 150è aniversari del naixement del mestre Enric Granados.

La companyia El nen infinit és un projecte teatral i musical que ha reunit a Clara del Ruste, actriu i creadora, i a Emili Brugalla, pianista, per fer arribar la música clàssica a un públic familiar que ajunti petits i grans, compartint el mateix gaudi escènic. Amb contes propis i altres narracions, volen establir un joc teatral que enllaci la paraula, el gest, la rialla, la màgia i la música, tot creant una experiència musical diferent a la d’un concert.

Emili Brugalla, pianista i membre de la companyia El nen infinit

Les entrades per anar a veure Granados i l’espurna de la felicitat es poden aconseguir de forma anticipada, al preu de 4 euros, a la Llibreria Miró (c/ de Santacana, 12). Venda d’entrades a taquilla des d’una hora abans de l’espectacle al preu de 5 euros.