Ilias Akhomach convocat amb la selecció absoluta del Marroc

522

Ahir dimecres el martorellenc Ilias Akhomach (2004) va ser convocat amb la selecció absoluta del Marroc per disputar dos partits amistosos contra Angola i Mauritània, previstos per al 22 i el 26 de març, respectivament. L’actual jugador del Vila-real ha entrat en la llista del tècnic Walid Regragui per primera vegada, després que el passat mes de novembre anunciés la seva decisió de jugar amb el Marroc, país d’origen dels seus pares.

Akhomach, que havia estat un fix a les categories inferiors de la selecció espanyola els últims anys, va ser convocat amb la selecció marroquina Sub-23 al novembre per disputar dos amistosos davant Dinamarca i els Estats Units. El martorellenc també va jugar amb l’equip Sub-16 del Marroc, als Jocs Africans de la Joventut.

L’extrem de 19 anys està destacant en la seva primera temporada a 1a Divisió i va estar a punt d’entrar a la llista de convocats per anar a la Copa Àfrica, que es va disputar del 13 de gener a l’11 de febrer, tot i que al final no va ser així.

Ilias Akhomach s’estrenarà el pròxim 22 de març amb la selecció absoluta del Marroc, on coincidirà amb jugadors com Brahim Díaz (Real Madrid), Youssef En-Nesyri (Sevilla) o Achraf Hakimi (PSG).