‘Jo també compro a Martorell’ impulsa el comerç local i premia la fidelitat dels clients

1235
'Jo també compro a Martorell'
'Jo també compro a Martorell'

L’Ajuntament de Martorell, a través de la Regidoria de Comerç, impulsa la campanya ‘Jo també compro a Martorell’ per incentivar el comerç de proximitat, donar a conèixer la diversitat del teixit comercial i les parades del Mercat Municipal Les Bòbiles. L’objectiu és posar en valorar la qualitat i varietat del comerç de casa, i evitar la fuga de compradors a ciutats properes. Per a aquesta campanya, s’han dissenyat diferents elements comunicatius al carrer per tal d’aconseguir arribar a tots els clients. A més, comprar a Martorell té premi: les botigues associades regalen descomptes per la pista de gel i sortegen vals de compra.

El regidor de Promoció Econòmica, Comerç, Turisme, Règim Interior i Noves Tecnologies, Lluís Amat, destaca que “a Martorell tenim un comerç de proximitat molt bo, interessant i potser poc valorat. El fet que el municipi estigui ben situat geogràficament, a prop d’altres municipis, és bo, però a vegades resta clients al comerç local. Per això volem posar en valor que a casa nostra tenim de tot, qualitat i gent propera que ens pot servir”.

LLuís Amat, regidor de Comerç

Durant aquestes dates nadalenques, per cada tiquet de compra, els comerços de les associacions de botiguers Fem Vila i Nou Martorell, així com els paradistes del Mercat Municipal, regalen 6.500 entrades amb descomptes del 40% per anar a patinar a la pista de gel natural que hi ha instal·lada a l’annexa del Pavelló Esportiu Municipal fins el 7 de gener.

Una vuitantena d’establiments participen, a més, en la campanya de Nadal de Nou Martorell. Per cada compra realitzada en un comerç adherit, els clients obtenen vals que poden tenir descomptes directes de 10 i 20 euros. Els vals que no estiguin premiats es poden dipositar a l’urna de l’establiment i entraran en el sorteig d’un val de 1.000 euros en compres a les botigues associades. El sorteig se celebrarà el dissabte, 30 de desembre, al Mercat Municipal, a les 12.00h. Es pot participar fins el 29 de desembre o fins a esgotar els vals. En total, s’han posat en circulació 9.000 euros en vals de descompte.

L’associació de comerciants del nucli antic Fem Vila farà aquest diumenge, 24 de desembre, al migdia el sorteig d’un val de compra de 500 euros per gastar en un sol dia als comerços del barri. Els clients poden participar al sorteig introduint paperetes a les urnes instal·lades als establiments associats. El 5 de gener també faran el sorteig de la panera de Nadal exposada a l’aparador de la Vilateca.