La festa fusió de Doctor Prats i La Sra. Tomasa revolucionarà Ca n’Oliveras aquest divendres

1007

Doctor Prats presentarà el seu disc Patates amb peix, festa frenètica assegurada a cop de ritme balcànic, ska, rumba i rock (23.45h). La Sra. Tomasa revolucionarà el públic martorellenc amb una proposta original que barreja les últimes tendències de l’electrònica amb música llatina, reggae, funk i hip hop (01.30h). Entrada limitada a la capacitat de l’aforament.

Doctor Prats és una banda formada per 7 músics, la major part terrassencs, tots ells amb una llarga trajectòria musical a les espatlles. D’aquesta experiència i passió pels escenaris, en sorgeix una banda que crida l’atenció per la qualitat musical, el ritmes encomanadissos i el savoir faire que requereix aquest tipus de projecte. El grup ha nascut amb una imatge gràfica impecable, amb vídeos de qualitat professional i on es veu claríssim que no tenen por ni a les càmeres ni a la festa.

El seu primer disc, Patates amb Peix, és un manifest, una declaració d’intencions. Els ritmes que hi podem trobar van des del reggae fins al folk, amb dosis de rock, ska, rumba, samba i cúmbia, i tot el que es pugui ballar.

La Sra. Tomasa és un grup sense tabús per la seva original i arriscada barreja musical, que es basa en fusionar les darrere tendències de l’electrònica amb la música llatina, reggae, funk i hip hop. Després d’un temps experimentant i cercant, l’abril de 2013 la banda surt a la llum amb el primer concert a la sala Apolo de Barcelona i a finals d’any entren a l’estudi per gravar el seu primer disc.

No serà fins el 2014 quan la banda decideix publicar el llançament del seu primer disc titulat Corazón, bombo y son. A finals d’any es produeix un inesperat gir, tant musicalment com en la recerca de fer un pas més enllà per l’any 2015. Junt a Sonde3 Produccions arrenca el tercer i actual tour que els portarà aquest divendres a Martorell.

Timon i rumba i DJ Ninhodelosrecaos
La festa a Ca n’Oliveras arrencarà divendres a les 18.00h amb La veu jove-Karaoke 15 per a nois i noies de 12 a 16 anys. Informació i inscripcions a: www.facebook.com/sijpuntnord. A les 21.00h, es podrá gaudir de l’actuació del guanyadors del Concurs O-Kalia 2014 Timon i rumba amb un directe explosiu i molt festiu amb temes que fusionen la rumba, el reggae i l’ska. De 21.00 a 01.00h, es disputarà el V Concurs de disjòqueis de Ràdio Martorell que tancarà amb l’actuació del DJ Ninhodelosrecaos, compositor, cantant i guitarrista de La Pegatina.