La Fura dels Baus presenta avui a Salzburg ‘T.H.A.M.O.S.’, l’òpera que va assajar i preestrenar a Ca n’Oliveras

623
'T.H.A.M.O.S'
'T.H.A.M.O.S'

La Fura dels Baus presenta avui a Salzburg T.H.A.M.O.S., l’espectacle que la companyia va assajar i preestrenar al recinte firal de Ca n’Oliveras, a finals d’any. En aquesta ocasió, La Fura reinterpreta al Mozart més juvenil i optimista en el seu nou espectacle T.H.A.M.O.S., on per primera vegada en la història converteix aquesta peça en una òpera, que trasllada a l’actualitat. L’auditori Felesenreitschule de la ciutat natal del compositor acollirà la primera posada en escena de l’òpera, en el marc de la Mozart Week, organitzada per Mozarteum.

En aquest muntatge es barreja la peça amb La Flauta Màgica i una algorítmica banda sonora composta per Urbez Capablo. El passat 20 de desembre, un miler de martorellencs ja van poder veure la preestrena de l’obra. Abans del passi, el director artístic de la companyia, Carlus Padrissa, va explicar que T.H.A.M.O.S. és una reinterpretació de l’òpera de Mozart portada a l’actualitat, que tracta de com alliberar-se de les noves formes d’esclavitud del nostre temps.

Carlus Padrissa, director artístic La Fura dels Baus

T.H.A.M.O.S compta amb diversos solistes que canten i capten la universalitat de la música del compositor en tota la seva magnitud.