La Ludoteca dels Museus continua fent cantera entre petits i grans, i tanca portes fins al setembre

1286
Final de temporada de la ludoteca

Un conte teatralitzat i un berenar per a nens i nenes va tancar dimecres la temporada de la Ludoteca a l’Enrajolada-Casa Museu Santacana. El servei l’ofereix Museus de Martorell, i proporciona una estona gratuïta de lleure infantil els dimecres a la tarda. La intenció és que petits i grans descobreixin els elements patrimonials locals i que participin en les activitats que s’hi organitzen.

Per posar punt i final a la temporada, Museus de Martorell va portar fins al pati de l’Enrajolada la companyia La Genovesa Narratives Teatrals, que va representar el conte teatralitzat Carrer del Mar. Va ser la darrera activitat abans del parèntesi estiuenc, després de tot un curs d’oferir un espai de jocs i disfresses en aquest emblemàtic edifici de La Vila. La cita: els dimecres a la tarda, de 17.00 a 19.30h, sempre coincidint amb el calendari escolar.

La finalitat de la Ludoteca dels Museus -també anomenada popularment l’Olambreta– és atraure famílies senceres als espais patrimonials de la població. Yolanda Insa, la directora de Museus de Martorell, explica que “l’activitat cada vegada funciona millor i ens venen més famílies. Són pares i mares que sovint no havien descobert indrets com l’Enrajolada, i que a partir d’aquestes activitats infantils s’hi apropen i els coneixen”.

Yolanda Insa, directora de Museus de Martorell

Segons Insa, “els darrers anys hem pogut observar com alguns nens que van començar a venir de ben petits a la ludoteca o a d’altres activitats de Museus ara ja ens coneixen. La idea és que amb el temps participin també en activitats més juvenils i, en el futur, s’apuntin a les que fem per a adults”.

Yolanda Insa, directora de Museus de Martorell

La Ludoteca dels Museus tornarà a reprendre l’activitat el proper 13 de setembre d’enguany, els dimecres i en la mateixa franja horària.