L’absolut femení de waterpolo del CN Martorell comença un curs amb novetats en la seva plantilla

3110

L’absolut femení de waterpolo del Club Natació Martorell ha engegat el curs 2017-2018 aqusta setmana. El conjunt que entrenarà Rafa López per tercer any consecutiu ha iniciat els entrenaments d’una pretemporada que s’allargarà fins a mitjans d’octubre, quan comenci la lliga regular.

Les martorellenques compten amb tres novetats en l’equip. Paula Carcereny, Ariadna Bellés i Maia Farreras són tres cares noves que completen el conjunt de Rafa López. Judith Cristóbal, per motius acadèmics, i Cris López, per incompatibilitats amb els horaris laborals, seran les baixes d’aquest grup. Respecte del curs passat, les jugadores que es mantenen seran Laia Albuixech, Laia Oviedo, Mariona Arqué, Aina Gobern, Laura Held, Sara Aparicio, Míriam Monsech, Coral Roda, Xènia Font, Irati Alarcón i Paula García.

El femení del CN Martorell va quedar-se a les portes, el passat mes de maig, d’ascendir a Primera Divisió estatal. Enguany, coneixeran nous rivals en la lliga regular, com són els filials del CN Sabadell i del Barceloneta. Durant la pretemporada, les martorellenques combinaran els entrenaments a l’aigua amb la preparació física en sec, donant pes a la preparació física de les jugadores.