L’Ajuntament de Martorell i PIMEC signen un conveni per fer del Molí Fariner el referent comarcal

792
PIMEC
PIMEC

L’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, i el president de PIMEC Baix Llobregat-L’Hospitalet, Ramón Pons, han signat aquest dijous un conveni per promoure el desenvolupament de les petites i mitjanes empreses i autònoms del municipi. Han assistit a la signatura el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, la responsable del Molí Fariner, Carme Moles, i el delegat territorial de PIMEC Agustí Miró, entre d’altres.

Segons el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, “aquest conveni articula un projecte de suport a la empresa familiar; però després farem més coses, això només és el principi, perquè PIMEC vol estar al territori i vol estar a Martorell i al Molí Empresa, i vol fer-hi moltes més coses, i nosaltres volem que hi siguin”. El Centre de Promoció Econòmica Molí Fariner es consolida així com a dinamitzador econòmic no només de Martorell sinó de tota la comarca.

El text del conveni reconeix una correspondència entre els objectius de l’Ajuntament de Martorell i els de PIMEC, i estableix aquest marc de col·laboració mútua que s’ha escenificat amb l’acte de la signatura i que s’articularà en els propers mesos.

Amat ha argumentat també que aquest d’avui és un pas més per seguir dotant de serveis el Molí Fariner: “Jo sempre explico que això del Molí Fariner ha estat una inversió important: primer vam rehabilitar l’edifici i ara, en aquests darrers tres anys, l’estem dotant de continguts”.

A través del Molí Fariner Centre de Promoció Econòmica, l’Ajuntament de Martorell promou, entre d’altres, totes les accions necessàries per desenvolupar les polítiques de creació, creixement i consolidació de les empreses del territori.

Per la seva banda, PIMEC defensa els interessos i els valors de la petita i mitjana empresa i els autònoms de Catalunya davant de les administracions, la resta d’agents socials i la societat en general.