L’empresa Vibracoustic lliura 7.200 mascaretes higièniques a l’Hospital de Martorell

3712

L’empresa Vibracoustic, ubicada al polígon de Can Bros, ha fet un donatiu de 7.200 mascaretes quirúrgiques, fabricades a la seu alemanya Freundenberg. Les mascaretes s’han lliurat a l’Hospital Sant Joan de Déu i es distribueixen a la institució sanitària, així com als centres d’atenció primària i a totes les residències de Martorell.

El plant manager de Vibracoustic Martorell, Lluís Prat, juntament amb els treballadors Jordi Pinto i Miguel Angel Vesperinas han lliurat aquesta setmana a l’Hospital Sant Joan de Déu de Martorell un palet de mascaretes Collectex fabricades per la divisió de l’empresa Freudenberg Filtration Technologies a Alemanya.

“Aquesta dotació de mascaretes és l’aportació de la plantilla de Vibracoustic en la lluita contra la COVID-19 al municipi, que travessa amb força la segona onada de la pandèmia”, ha dit Lluís Prat. Les mascaretes higièniques Collectex, que es fabriquen a Kaiserslautern, “són facials d’alta qualitat fetes amb tela no teixida de tres capes, estables i duradores”. “Són inodores i ofereixen un ús agradable i còmode. També permeten una respiració fàcil i segura. En cobrir boca i nas, es redueix l’alliberació de partícules en l’aire”, assegura el plant manager de Vibracoustic.

El Centre Tecnològic LEITAT certifica l’eficiència en filtració bacteriana (BFE) i l’índex de respirabilitat d’aquestes mascaretes.