L’EMM portarà al Petit PAS un combo amb creacions pròpies i la Big Band

413
Combos EMM. Foto: Grisphoto

Dissabte, 6 de juliol, tindrà lloc al pont del Diable el primer concert del Petit PAS, les actuacions de caire familiar incloses dins la programació del Festival PAS (Pont a les Arts Sonores). L’Escola Municipal de Música (EMM) de Martorell serà l’encarregada d’obrir el foc, a les 20.00h, amb un combo infantil amb composicions pròpies i la Big Band, que ens oferiran l’espectacle ‘Un pas al PAS’.

Alumnes de diferents edats i nivells integren aquetes dues formacions de l’Escola de Música. En aquesta ocasió comptarem amb el combo MúSix que ens farà gaudir de les seves composicions pròpies com la ballable Bruff o l’eclèctica De Chill.

“Per a l’EMM participar al PAS és motiu de molta satisfacció i una de les fites importants del curs. Durant l’any, els conjunts instrumentals preparen el repertori, que en aquest cas serà molt variat. Hi participarà un combo de sis nens que ells mateixos s’han fet anomenar MúSix, en referència al nombre de participants. La major part dels temes que hi interpretaran són de creació pròpia i això ho posem en valor”, comenta la directora de l’EMM, Carme Valero.

Carme Valero, directora EMM

MúSix està format per Rebeca Sofía Cabrera a la bateria, Oier García al baix elèctric, Roger Cervantes a la guitarra elèctrica, Paula García al piano, Roc Encinas al clarinet i Eneko Sáenz a la flauta travessera.

Seguidament, pujarà a l’escenari la Big Band, la qual forma part dels grans grups que hi ha a l’EMM. Aquesta fa uns anys que centra els seus esforços en la sonoritat pròpia de les orquestres de jazz dels anys 40. A més, com que no vol obviar el repertori més actual, la formació incorpora alguns dels arranjaments més moderns per adquirir un ampli ventall estilístic.

Valero detalla que “la Big Band està formada per alumnes i professors de l’EMM. En aquesta ocasió, interpretarem peces instrumentals i també amb dues cantats, l’Aina González i la Natàlia Funes. Els estils seran variats i animats, des del llatí al jazz, fins a la música dels anys 80”.

Carme Valero, directora EMM

Jan Espinach a la bateria, Álvaro Negrillo al baix elèctric, Horacio Abel García a la guitarra elèctrica, Àlex Badia al piano, Manolo Forniés al saxo baríton, Enric Pinazo al saxo tenor, Enric de Castro i Blai Rossell al saxo alt, Mª Carmen Rodríguez i Isabel Pecanins a la flauta travessera, Eloi López, Jordi Subirana i Carmen Valero al trombó, Fermín Jiménez, Marc Font i Berenguer Ríos a la trompeta, i Natàlia Funes i Aina González a la veu, seran els membres de la Big Band.