Més activitats lúdiques i culturals a la festa del barri Portal d’Anoia

357

L’associació de veïns de Portal d’Anoia celebra del 4 al 6 de juliol la seva festa. Els membres de l’entitat han preparat un compendi d’actes lúdics i culturals, oberts a tothom, per tal de fomentar la companyonia i sentiment de pertinença al barri.

Les activitats s’iniciaran dijous, 4 de juliol, a les 19.30h, “amb una projecció fotogràfica a càrrec del reconegut fotògraf martorellenc Ferran Porta, a la Casa de Cultura de la Vila”. “Ens farà un recorregut per indrets i persones del barri durant diferents èpoques”, explica el secretari de l’associació de Portal d’Anoia, Eduard Navarro.

El divendres, 5 de juliol, a les 19.30h, “música en viu amb el duet martorellenc El Cant de les Ofèlies i degustació de rom cremat a la plaça de l’Església, per tal de crear un ambient festiu i musical previ al dissabte”.

Eduard Navarro, secretari AV Portal d'Anoia

Ja el dissabte, 6 de juliol, a la plaça de l’Església “hi haurà animació infantil de la companyia Bitxicleta amb xocolatada, a les 19.00h, als jardins de l’Enrajolada. A les 21.00h, el tradicional sopar de germanor, copa de cava i coca, i ball amenitzat per Dj Basku”. “Abans del ball hi haurà sorpreses lligades als diferents obsequis que ens han fet arribar alguns comerços de la Vila”, detalla Navarro.

Eduard Navarro, secretari AV Portal d'Anoia

“L’any passat vam recuperar la festa del barri i enguany ampliem el nombre d’activitats, ja que entenem que l’associació ha tornat a consolidar-se i a aplegar més persones. Estem molt contents per aquest motiu i considerem que tota aquesta feina no seria possible sense la implicació dels veïns i veïnes. Us animem a fer-vos socis i sòcies per seguir guanyant força i poder fer més activitats”, afegeix el secretari.