Movem Martorell fa campanya de proximitat durant aquest cap de setmana

812

La candidatura encapçalada per José Simón Movem Martorell explica avui les propostes del programa electoral a la ciutadania amb una parada instal·lada a la plaça de la Mare Caterina al matí, i una altra a la plaça de les Cultures, a la tarda. L’objectiu és presentar-se i recollir els comentaris dels martorellencs.

José Simón, acompanyat per membres de la candidatura Movem Martorell, han explicat aquest matí a la plaça de la Mare Caterina les seves propostes a la ciutadania. “La intenció és parlar directament amb la gent i recollir propostes, explicar qui som i què volem per Martorell”, ha explicat Simón. “Estem tenint contacte amb la gent i explicant la gran oportunitat que s’obra a Martorell. Aquesta és una campanya de trepitjar carrer i estem rebent sensacions molt positives”, afegeix l’alcaldable.

Movem Martorell està basant el seu discurs en la preservació del riu. Movem considera que Martorell és un poble afortunat perquè gaudeix de dos rius que configuren part de la seva estructura natural, urbana i social. La seva proposta és crear una anella verda i una xarxa de camins que uneixin els quatre costats del poble. Per Simón, “els rius Anoia i Llobregat disten molt de ser espais fluvials plenament naturals i ben protegits a causa de l’agressió urbanística, els abocaments incontrolats i les inadequades pràctiques de manteniment i neteja de les lleres”.

Passejada pels espais fluvials

Demà diumenge, oferiran una passejada informativa pels rius Anoia i Llobregat amb el lema Tenir un riu és un luxe, tenir-ne dos, una fortuna. Serà una passejada comentada per l’Associació Martorell Viu que explicaran les propostes de Movem Martorell “per convertir els espais fluvials en el cor verd d’un poble que pot recuperar la seva essència natural malgrat ser una cruïlla de camins i un centre industrial”, diuen en la publicitat de la passejada.

La sortida serà a les 10 del matí des del Centre Cultural. Passejaran per l’aparcament de l’Hospital, aniran al Molí Fariner, recorreran el marge dret de l’Anoia fins a la llar d’infants i, després de continuar llera avall de l’Anoia, acabaran la caminada al Pont del Diable amb un refrigeri per als assistents.