Sensibilització emprenedora per alumnes del PFI-PTT al Molí Empresa

1035
Alumnes del PFI-PTT al Molí Empresa
Alumnes del PFI-PTT al Molí Empresa

Alumnes del ‘Curs d’Auxiliar de vendes d’oficina i atenció al públic’ del Programa de Formació i Inserció – Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) de Martorell van participar dimecres passat en una sessió de sensibilització a l’emprenedoria realitzada a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica.

La cap de Promoció Econòmica, Carme Moles i la tècnica d’Empresa i Suport a l’Emprenedoria, Sandra Alarcón, han estat les encarregades d’impartir la sessió. La xerrada s’ha dividit en dues parts: la primera per sensibilitzat els joves sobre els valors d’emprendre i la importància de la creativitat; i la segona per realitzat una dinàmica de grup amb la finalitat de treballar amb les idees per aconseguir opcions de projectes mitjançant un taller de creativitat. Els alumnes han gaudit, amés, d’un recorregut per l’edifici del Centre de Promoció Econòmica on han pogut conèixer tots els serveis que s’hi ofereixen.

Programa PFI-PTT, per a majors de 16 anys sense el GESO

Els joves assistents a la sessió estan cursant un Programa de Formació i Inserció – Pla de Transició al Treball (PFI-PTT) d’Auxiliar de vendes d’oficina i atenció al públic. El PFI-PTT és un programa, organitzat pel departament d’Ensenyament de la Generalitat i l’Ajuntament de Martorell, per proporcionar formació en un àmbit professional a joves que han finalitzat l’ESO sense graduar. S’adreça a nois i noies joves, d’entre 16 i 21 anys, que no tenen el GESO (Graduat en Educació Secundària Obligatòria) i volen formar-se en una professió.

Dolors Caro, responsable del ‘Curs d’Auxiliar de vendes d’oficina i atenció al públic’, explica que en aquest programa “els alumnes troben assessorament, pla d’atenció personalitzada, orientació, recursos per a la inserció laboral i educativa, formació general i professional en un perfil específic. Té una durada d’un curs escolar i, en acabar, poden obtenir la certificació de la formació rebuda i de les competències professionals adquirides, a més del reconeixement de la formació en la realització de les Proves d’Accés als Cicles Formatius de Grau mig”.

Des de la Regidoria de Promoció Econòmica es vol promoure l’acció emprenedora en el nostre municipi col·laborant activament amb la resta de regidories, ajudant i assessorant els emprenedors des dels diferents àmbits.