El jove olesà Mike Lorian guanya el V Concurs de discjòqueis de Ràdio Martorell

901

El V Concurs de disjòqueis de Ràdio Martorell s’ha celebrat els dies 24 i 25 d’abril a Ca n’Oliveras. El primer premi ha estat pel tech house de Mike Lorian, el segon per l’EDM i deep house de Whiteray i Paradise dj s’ha fet amb el tercer premi amb una barreja disco de la dècada dels 90.

Progressive house, electro house, tech house, tribal house, techno, deep house i EDM són els estil musicals que dominen sobre la taula de mescles els dits de Mike Lorian, el jove olesà que s’ha alçat amb el primer premi del V Concurs de disjòqueis de Ràdio Martorell. La seva actuació tancava el certamen la matinada de dissabte i la seva habilitat barrejant no va passar desapercebuda per al jurat. Amb influències de Tiësto, Hardwell, Steve Angello, Axwell, Afrojack, NERVO, Sebastian Ingrosso, Fedde Le Grand, David Guetta o Avicii, va saber fer suar el públic de Ca n’Oliveras.

El V Concurs de disjòqueis de Ràdio Martorell ha comptat amb una desena d’inscrits i vuit actuacions seleccionades. El segon premi ha estat pel martorellenc Whiteray (EDM i deep house), i el tercer per Paradise dj (dance 90’s).

Mike Lorian ha guanyat una actuació durant la propera Festa Major i 225 euros, Whiteray actuarà durant el Carnaval o bé la Fira de Primavera 2016 i s’emporta 175,00 euros, i Pradise dj ha guanyat una actuació a la Festa del Roser 2015 i 125,00 euros.