Empreses i emprenedors es formen en gestió al núvol per reduir costos i augmentar productivitat

1065
Molí Empresa
Molí Empresa

Una quinzena d’emprenedors i empreses van assistir, el passat mes de maig, al curs ‘Eines gratuïtes al núvol d’Internet per gestionar la teva empresa’, a les instal·lacions del Centre de Promoció Econòmica de Martorell. El curs s’emmarca en el Recull d’activitats de suport al teixit empresarial de la Diputació de Barcelona, programat en col·laboració amb els ajuntaments del Baix Llobregat Nord.

La formació va anar a càrrec de Fabio Bugalla de l’empresa Etàctica. L’objectiu va ser mostrar la importància de la nova revolució tecnològica que resideix en el núvol, aprenent a utilitzar i aprofitar al màxim les potencialitats d’aquest amb les eines disponibles per reduir costos i augmentar la productivitat empresarial.

El curs es va distribuir en tres sessions amb un total de 12 hores de formació, i els participants van conèixer i aprofundir en funcions avançades, com ara l’automatització de tasques, la generació de llocs web senzills, eines de productivitat, funcionalitats de treball col·laboratiu, eines per gestionar clients i solucions de facturació, entre d’altres.

Molí Empresa
Molí Empresa

Durant la primera sessió de formació, Fabio Bugalla va donar a conèixer les eines de comunicació (correu, contactes i lloc web) integrades de Google i ha mostrat com utilitzar les seves funcions avançades com a etiquetes, filtres, reexpedicions, automatització de tasques, etc. Així mateix aprendran a generar un senzill lloc web amb un formulari de contacte.

En la següent sessió, els participants van fer servir les eines de productivitat del núvol oferides per Google (full de càlcul, presentacions, processador de text…) i van conèixer les funcionalitats avançades de compartició de documents i treball col·laboratiu juntament amb les funcions d’allotjament disponibles.

Finalment, Fabio Bugalla va mostrar com utilitzar altres eines disponibles al núvol per gestionar clients (CRM), ja sigui per a vendes, màrqueting i atenció al client. Així mateix van treballar a l’aula funcions avançades de bases de dades i desenvolupament de senzilles aplicacions de mesura i diferents solucions de facturació disponibles al núvol.

Més accions formatives