Equips d’emergència recuperen el cos d’una dona del riu Anoia, a l’alçada de Martorell

834

Els serveis d’emergència de la Generalitat de Catalunya han recuperat aquest dilluns al matí el cos d’una dona jove, del riu Anoia, a l’alçada del vial de la Vila de Martorell, després de ser alertats per personal de l’Ajuntament que hi treballava netejant el voral.

El cap de guàrdia de la Regió d’Emergències Metropolitana Sud, Moisés Galán, ha declarat que “Mossos d’Esquadra treballa en aquests moments en la identificació de la víctima trobada” i que “una unitat de psicòlegs del SEM està atenent a la família” a l’espera de la identificació definitiva, que ha arribat al migdia de mans de la policia centífica.

Es tractava del cos de la noia desapareguda aquest dissabte quan el cotxe en què viatjava va ser arrossegat pel fort corrent d’una riera a Sant Llorenç d’Hortons. Dels dos ocupants del vehicle, un home i una dona, només ell va poder sortir de l’aigua i donar l’avís.

Des d’aquell moment, els serveis d’emergència van muntar un dispositiu de recerca format per una seixantena de professionals ajudats per voluntaris; dos helicòpters, dels Mossos d’Esquadra i dels Bombers, i embarcacions dels serveis d’emergència, tant a la part fluvial del riu Anoia com a la marítima, a la desembocadura del Llobregat. També hi ha col·laborat la Policia Local de Martorell i Protecció Civil.