Molí Empresa organitza ‘Esmorzars amb l’alcalde’, trobades empresarials amb Xavier Fonollosa

2126
'Esmorzars amb l'alcalde'
'Esmorzars amb l'alcalde'

El Centre de Promoció Econòmica ha iniciat les trobades ‘Esmorzars amb l’alcalde’, on els empresaris del municipi tenen l’oportunitat de traslladar a l’alcalde Xavier Fonollosa, de manera propera i en primera persona, propostes de treball i necessitats per millorar la seva competitivitat.

Els ‘Esmorzars amb l’alcalde’ és un nou format de networking per apropar sinergies entre el teixit empresarial i l’Ajuntament de Martorell. Les trobades es realitzen a la planta baixa del Centre de Promoció Econòmica, al nou espai office, amb un grup reduït d’empresaris. Són reunions informals a les quals, a banda de l’alcalde, hi assisteix també el regidor de Promoció Econòmica, Lluís Amat, i la tècnica del servei, Carme Moles.

“Vam creure oportú interaccionar de manera més directa amb el teixit empresarial de Martorell, que és molt i molt ric, i organitzar unes trobades amb el conjunt de les empreses del municipi”, diu l’alcalde. S’ha reunit amb “empreses de gran format com Inovyn, Seat, Escofet o Cargill; empreses mitjanes com Especialitats Vira, Hasphan Import, Btech, o empreses de tall local com Tallers Serra o Fornells Consultors”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

L’objectiu de les trobades és compartir l’experiència de les empreses, detectar possibles col·laboracions i presentar els serveis adreçats a les empreses que ofereix Promoció Econòmica, mentre es pren un refrigeri. Per Fonollosa, “el teixit empresarial no ens ha de veure com a administració burocràtica que posa pegues, sinó com a administració que hi és per ajudar-los i per intentar resoldre els problemes que puguin tenir com a teixit econòmic”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

El Centre de Promoció Econòmica pretén ser el punt de trobada de les empreses perquè, de forma conjunta, puguin dissenyar i treballar en programes adequats al teixit empresarial, establint vincles de cooperació públic-privats.

'Esmorzars amb l'alcalde'
‘Esmorzars amb l’alcalde’

El primer ‘Esmorzar amb l’alcalde’ es va realitzar el passat 21 d’abril i va comptar amb l’assistència de 5 empreses de Martorell: Marc Ramón d’Especialitats Vira, Teresa Botella de Fornell Consultors, Zeneida Serra de Tallers Serra, Rafael Ruiz i MªJosé Villanueva de Btech, i Marius Benasco de Hasphan Import, empresa ubicada al viver d’empreses Molí Empresa.

El passat 16 de juny es va fer una nova trobada de networking amb cinc empresaris: Joan Martí Callau de SUEZ Reciclatge i Valorització de Residus Espanya, Miriam Ros de l’Autoescola Nova, Josep M. Perelló de Caldereria Perelló, Andreu Gomà d’Escofet 1886, i Rafa Siles d’Aplicaciones Nivel 4, empresa ubicada al viver.