SEAT contractarà 150 treballadors el proper mes de gener per reforçar la producció

3250
SEAT
SEAT

SEAT contractarà 150 treballadors l’any 2018 per reforçar principalment la producció dels models Ibiza i Arona a la planta de Martorell. En un comunicat, la marca del grup Volkswagen ha informat que es tracta treballadors que fins ara disposaven d’un contracte amb una empresa de treball temporal i que ara signaran un contracte indefinit. La marca ha precisat que, per donar resposta a l’augment de la producció, establirà torns addicionals en cap de setmana durant l’any entrant.

La companyia automobilística ha justificat aquest augment de plantilla per la previsió positiva de producció a la planta martorellenca, i ha indicat que aquestes 150 persones s’incorporaran el proper 8 de gener. Aquests empleats reforçaran la plantilla de la línia de producció de l’Ibiza i Arona, vehicles que es fabriquen sobre la plataforma MQB A0 del Grup Volkswagen, que SEAT ha estrenat aquest any.

El vicepresident de Recursos Humans de SEAT, Xavier Ros, ha destacat que “l’evolució positiva de les vendes i els projectes de futur s’estan traduint en més creació d’ocupació”. “La contractació de 150 nous professionals ens permetrà respondre amb èxit a la producció prevista per al pròxim any”, ha afegit, alhora que ha ressaltat el “marc laboral estable i flexible” implantat a SEAT en col·laboració amb els sindicats majoritaris.

Per l’alcalde de Martorell, Xavier Fonollosa, això demostra que “SEAT consolida la seva aposta per Martorell”. “En els darrers dos anys han tingut resultats positius com a empresa i estan construint més vehicles que mai en la història. Nosaltres estem encantats que això sigui així, perquè SEAT és la gran empresa de Martorell i del país, on hi treballen 14.000 persones, i per cada lloc de treball directe en crea quatre d’indirectes. Volem que SEAT vagi bé i els seus resultats siguin positius”.

Xavier Fonollosa, alcalde de Martorell

La planta de Martorell és la major producció de tot l’estat espanyol i l’any passat va produir gairebé 450.000 vehicles. Des de l’any 2009 la producció s’ha elevat un 50% i en l’actualitat es fabriquen quatre models: Ibiza i Arona (Línia 1), León (Línia 2) i Audi Q3 (Línia 3). Les línies 1 i 3 compten amb tres torns de producció, mentre que la 2 disposa de dos torns.