El CF Martorell cau derrotat al camp del Parc i tanca la temporada en quarta posició

409

El dissabte el primer equip masculí del CF Martorell va posar punt final a la temporada 2023-24 amb derrota, després de perdre 4-1 al camp de l’onzè classificat: l’UD Parc. Els martorellencs, que no van poder sumar la tercera victòria consecutiva, han finalitzat la competició de lliga ocupant la quarta posició de la taula del Grup 3 de Primera Catalana, amb un total de 51 punts.

Els blanc-i-vermells no van oferir la seva millor versió en el darrer partit del curs i els locals, que es van mostrar còmodes, ho van aprofitar per distanciar-se al marcador (3-0). Victor Edo va retallar diferències al minut 73, però el Parc va fer el quart i va sentenciar els de Jordi Muñoz.

El tècnic de l’equip explica que “els nois estaven una mica desmotivats i el rival es jugava la permanència. A més, anàvem amb sis o set baixes. Havíem perdut la il·lusió de poder enganxar-nos a la zona de play-off, que era la nostra idea quan vam arribar. Mentalment, l’equip va tirar la tovallola i va sortir sense motivació”.

Jordi Muñoz, entrenador primer equip masculí CF Martorell

En clau femenina, el primer equip martorellenc va empatar (3-3) al Torrent de Llops contra el quart classificat: la Penya Barcelonista Barcino. Les blanc-i-vermelles van obrir la llauna al primer minut de partit, però les visitants van reaccionar i van capgirar el marcador (1-3). Tot i això, el Martorell va poder igualar el resultat, amb els gols de Jasmina Alarcón i Malaika Nunziata. Després d’aquest resultat, les d’Ivan Lorca es mantindran una jornada més a la setena posició de la taula, amb un total de 43 punts.

Ahir diumenge el sènior masculí A de la Unió Futbol Sala Martorell es va emportar la victòria en la penúltima jornada de lliga. Els vermells van fer un gran inici de partit i van guanyar 3-4 a la pista del cinquè classificat: el FS Piera. Els d’Oscar Andreu van sortir molt forts i van arribar al descans amb un còmode avantatge (0-4). A la segona part, els locals van intentar ficar-se al partit, però els jugadors de la Unió Futbol Sala Martorell es va mostrar sòlids i es van acabar emportant tres punts molt importants.

Oscar Andreu, entrenador del sènior masculí A de la Unió Futbol Sala Martorell, afirma que van afrontar el partit amb baixes d’última hora i el fet de jugar a Piera, a una pista tan petita, ens va beneficiar físicament per poder suportar els 40 minuts del partit. Vam fer una primera part molt bona i, segurament, el temps de mitja part ens va passar factura i ens vam relaxar. A la segona part, l’equip rival va pujar una marxa i no vam ser capaços de suportar-ho. Però marxem contents per la victòria anímicament”.

Oscar Andreu, entrenador sènior masculí A UFSM

El Juvenil B del Sala 5 Martorell va guanyar 2-0 al Pavelló Esportiu Municipal contra el cinquè classificat, l’AE Daina Isard, i es va proclamar campió de lliga. En un partit decisiu, els martorellencs van fer les coses bé i van sumar la victòria més important de la temporada.

El tècnic de l’equip, Jordi Torra, assegura que “a la primera part, el rival ens va plantejar un partit a mitja pista, i ens va costar trobar els espais i arribar a porteria. Estàvem una mica imprecisos perquè els nervis ens van influenciar una mica, però a la segona meitat el partit es va obrir. En una jugada de transició vam aconseguir marcar el primer gol i a partir d’aquí sabíem que la victòria arribaria”.

Jordi Torra, entrenador Juvenil B Sala 5 Martorell

Des del primer moment, el Juvenil B del Sala 5 Martorell tenia clar per quin objectiu volia lluitar aquesta temporada: guanyar la lliga per intentar pujar a Divisió d’Honor. Jordi Torra explica que “tant personalment, com l’equip i el club, sabiem que l’objectiu era guanyar la lliga per intentar jugar aquest play-off, per pujar de categoria. Des del primer entrenament no va haver-hi cap dubte”.

Una de les claus d’aquesta temporada ha estat la defensa. El Juvenil B del Sala 5 Martorell s’ha mostrat molt fort defensivament i ha estat l’equip que menys gols ha encaixat en tota la lliga (només 35 gols en contra). Jordi Torra deixa clar que sempre” hem enfocat els partits amb l’objectiu de no encaixar, perquè a nivell d’atac tenim a jugadors amb molta qualitat i sabiem que nosaltres marcariem. Li hem donat molta importància al fet de no encaixar gols”.

Tot i que el Juvenil B del Sala 5 Martorell es va proclamar campió de lliga ahir diumenge, encara resta una jornada per finalitzar la temporada. El pròxim diumenge els martorellencs visitaran la pista de l’onzè classificat: el Sant Joan Despí CFS.